• image7
  • image1
  • image12
  • image2

Sistemul de termoizolatie MEGAS

Sistemul de termoizolatie MEGAS

Produsele de producţie proprie conţin materiale de bază ecologice, atent selecţionate şi lianţi de calitate ridicată, astfel corespund şi celor mai inalte cerinte estetice si de calitate.

Sistemul de termoizolaţie Megas este un sistem complex, realizat printr-un process tehnologic ridicat, unificand  materialele componente in asa fel incat acestea, intarindu-se reciproc, maresc calitatea sistemului.

::: MEGAS, in procesul de proiectare si fabricare confera atentie sporita impactului exercitat de materialele componenete asupra sistemului.

::: Se folosesc materiale de baza de buna calitate care corespund standardelor de productie.

::: Parametrul pret/calitate al sistemului MEGAS este mult mai avantajos decat al sistemelor ieftine si de slaba calitate.

Polistirenul
Sistemul de termoizolare MEGAS contine placa de polistiren expandat EPS 80.Polistirenul nu contine materie prima reciclata. Pe parcursul procesului de fabricatie polistirenul prima data este detensionat in blocuri mari, doar dupa acest timp este taiat in grosimea dorita. Datorita acestui fapt, dimensiunele sunt exacte, forma ei este mai putin deformabila, este de buna calitate,  cu grad ridicat de rezistenta la compresie si grad mic de dilatare al placilor, astfel reactioneaza mult mai bine la variatiile de temperatura tot mai des intalnite, si expune mai putin sistemul si tencuiala sarcinilor rezultate din dilatare si contractie
Plasa
In sistemul de termoizolare plasei ii revine functia de a tine impreuna sistemul, care trebuie sa reziste la schimbari de temperatura de chiar 60-80 de grade Celsius. In sistemul de termoizolatie MEGAS greutatea plasei este de 145 sau 160 gr/m2, de calitate ridicata si rezistenta in mediul alcalin. Plasa MEGAS uneste stabil sistemul, dar folosirea unor plase de calitate inferioara poate duce la fisurarea sau cojirea tencuielii, care in ultima instanta poate chiar sa se desprinda. Plasa de buna calitate tine stabil sistemul, calitatea plaselor ieftinte poate varia de la rola la rola, sau in functie de data productiei.

Adeziv
Termoadezivul MEGAS este un adeziv usor de prelucrat, economic, cu un grad de intindere ridicat, rezistent la inghet, dar si la temperaturi ridicate, cu care este posibila realizarea  suprafetelor lipite fara fisuri, armarea cu plasa, cu structura solida, de foarte buna calitate. Termoadezivul MEGAS dispune de caracteristici de flexibilitate, aderenta si termoizolare ridicate.

Diblul
Este fabricat din materiale de baza calitative (nu reciclate), care ofera rezinstenta indelungata in timp.

Tencuiala decoratica MEGAS

Tencuiala decorativa modelabila din materii prime atent selectionate si adezivi de inalta calitate. Tencuiala  la galeata cu lianti de dispersare din rasina sintetica, pe baza acrilica, gata de utilizare, impermeabila la apa, cu permeabilitate la aer si aburi, cu pigmenti rezistenti la UV si aditivi de imbunatatire a calitatii. Megas foloseste paste de colorare naturale pentru colorarea tencuielii, astfel rezistenta culorii este mult mai stabila.

Noutati

16 iunie, 2011

Incepand cu data de 01 Iulie 2011 va invitam sa […]

Citeste mai departe

TOATE NOUTATILE

Paleta de culori