• image12
  • image1
  • image2
  • image7

Despre noi

Profilul de bază al firmei noastre il constituie tencuielile decorative de fatada, tencuielile de soclu, sistemele de termoizolatii.

Pe lângă acestea veţi regăsi în oferta noastră vopsele de calitate, amestecarea computerizata a culorilor.

Materialele noastre conţin materii de bază ecologice, atent selecţionate şi adezivi de calitate deosebita, astfel corespund celor mai inalte cerinte de calitate si de estetica.

Politica firmei noastre este îndeplinirea înaltelor cerinţe de calitate, contactul personal cu clienţii şi pretul avantajos pentru ambele părţi.

Echipa noastra va sta la dispozitie atat prin informatiile pe care le gasiti in pagina noastra Web care este actualizata in mod constant, dar si personal pt a va raspunde prompt la ofertele solicitate.

 

Cu aceste gânduri dorim să vă prezentăm produsele, serviciile noastre şi sperăm ca în curând şi d-voastra să deveniţi unul din cumpărătorii noştri pe deplin multumiti !

Profilul de bază al firmei noastre constituie TENCUIELILE DECORATIVE DE FAŢADĂ, TENCUIELILE DE SOCLU, SISTEMELE TERMOIZOLANTE. Pe lângă acestea veţi regăsi în oferta noastră VOPSELE DE CALITATE, AMESTECAREA COMPUTERIZATĂ A CULORILOR, INSTRUMENTE DE ZUGRĂVIT, respectiv ŞIPCI DE INTERIOR ŞI DE EXTERIOR.

Materialele noastre de fabricaţie proprie conţin materii de bază ecologice, atent selecţionate şi adezivi de CALITATE DEOSEBITĂ, astfel CORESPUND CELOR MAI ÎNALTE CERINŢE DE CALITATE ŞI DE ESTETICĂ. Politica firmei noastre de la începuturi constituia îndeplinirea înaltelor cerinţe de calitate, contactul personal cu clienţii şi PREŢUL AVANTAJOS pentru ambele părţi.

Noutati

16 iunie, 2011

Incepand cu data de 01 Iulie 2011 va invitam sa […]

Citeste mai departe

TOATE NOUTATILE

Paleta de culori